Latovlevici:" Twente este un adversar "cât de cât" accesibil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Latovlevici  (dreapta)
Latovlevici (dreapta)

Fundaşul formaţiei Steaua, Iasmin Latovlevici, a declarat că Twente Enschede reprezintă un adversar "cât de cât" accesibil pentru echipa sa în 16-imile de finală ale Ligii Europa.

"E cât de cât accesibil, dar pe teren e cu totul diferit. Nu contează dacă jucam cu Manchester sau cu ei, fiecare echipă îşi doreşte să meargă mai departe şi e normal să fie maciuri strânse, încrâncenate. Nu putem să spunem că sunt accesibili decât dacă trecem mai departe. Nu cred că pot fi mai buni ca noi. Care ar putea să fie diferenţa? Euforia califcării a trecut după ce am sărbătorit cu suporterii", a afirmat fotbalistul.

Latovlevici îşi doreşte să plece la o echipă din străinătate, sperând să se ajungă la o înţelegere între conducerea clubului său şi cel din Franţa care îl doreşte.
"Nu ştiu dacă voi juca, impresarul meu şi conducerea ştiu mai bine. Orice jucător îşi doreşte un transfer în străinătate, acum totul e să se ajungă la o înţelegere, dacă se va întâmpla asta", a spus Latovlevici.

Jucătorul a povestit că a glumit cu fostul său coleg Bănel Nicoliţă, transferat la Saint-Etienne, spunând-i acestuia că îi merge bine pentru că a fost la vrăjitoare: "Cu Bănel Nicoliţă am vorbit aseară, era la restaurant, mânca, nu avea nicio treabă. E, mă aşteaptă... Nu am vorbit nimic despre fotbal. Îi merge bine că a fost la vrăjitoare, nu? Glumesc. Ăsta era unul dintre subiectele pe care le-am discutat, făceam mişto de el, dar nu s-a supărat".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite