Kokkinakis, scene reprobabile la Roland Garros. „Vrei să mă p** pe teren?! Asta e ceea ce vrei?” VIDEO

0
Publicat:

Thanasi Kokkinakis (27 ani, locul 108 ATP) a fost protagonistul unui moment urât în turul al treilea de la Roland Garros. În timpul partidei pierdute cu Karen Khachanov (27 ani, 11 ATP), scor 6-4, 6-1, 3-6, 7-6 (5), australianul i-a adresat vorbe vulgare arbitrei de scaun.

După setul doi, i-a cerut arbitrei Katarzyna Radwan-Cho să-i permită o pauză, asta după ce mai avusese una în la finalul primului primul set. Sportivii au dreptul la doar două pauze pentru a merge la toaletă, dar cererea sa a fost respinsă pe motiv că abia începutul confruntării.

Thanasi Kokkinakis, eliminat de la Roland Garros după un meci cu scandal. Foto EPA EFE
Thanasi Kokkinakis, eliminat de la Roland Garros după un meci cu scandal. Foto EPA EFE

Australianul a răspuns nervos și i-a adresat cuvinte grele arbitrei: „Bine, nu știam regula asta, acum îmi spui că totuși am la dispoziție 50 de secunde. Poți să fii realistă și să îmi oferi un timp decent, măcar o dată? Să-mi bag, la dracu! Avem doar două pauze de toaletă per meci. Vrei să mă p** pe teren?! Asta e ceea ce vrei?”, a reacționat Thanasi Kokkinakis, potrivit The Sun.

Kokkinakis a susținut apoi: „Cer doar să merg la toaletă. La ultimul meu meci am avut crampe din această cauză. A fost urât”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite