Kerber, ce a fost şi ce a ajuns: Fostul lider mondial îşi continuă forma catastrofală cu încă o înfrângere grea la Beijing

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angelique Kerber a început 2019 bine, cu finale jucate la Indian Wells (hard) şi la Eastbourne (iarbă) şi cu semifinale atinse la Monterrey (hard) şi la Mallorca (iarbă). Apoi, începând din luna iulie, filmul s-a „rupt“ pentru nemţoaica de 31 de ani.

Angelique Kerber (13 WTA) e într-o cădere liberă şi, la ce rezultate înregistrează, pare incapabilă de a-şi reveni în acest moment! 

Din iulie până acum, fostul lider mondial a disputat 12 partide în circuitul feminin: 4 victorii, 8 înfrângeri! Ultimul eşec a venit, astăzi, în turul II de la China Open: 4-6, 2-6 cu Polona Hercog (51 WTA).

Astfel, într-o zi în care favoritele s-au impus pe bandă la Beijing, Kerber (13 WTA) şi Sabalenka (14 WTA) au devenit suprizele neplăcute ale tabloului. Ultima a fost învinsă de Kasatkina (45 WTA), scor 4-6, 6-7.

În rest, Barty (1 WTA), Kvitova (7 WTA), Kenin (16 WTA), Osaka (4 WTA) şi Wozniacki (19 WTA), deţinătoarea trofeului, s-au impus în minimum de seturi pentru a avansa în competiţie.

3 trofee de Grand Slam are Angelique Kerber în palmares: Australian Open 2016, US Open 2016 şi Wimbledon 2018.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite