Kerber a învins-o pe Kvitova şi s-a calificat în sferturi la US Open. Ce trebuie să facă pentru a o detrona pe Serena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelique Kerber
Angelique Kerber

Nemţoaica Angelique Kerber, locul 2 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale US Open, după ce a învins-o, scor 6-3, 7-5, pe sportiva cehă Petra Kvitova, numărul 16 mondial.

Angelique Kerber are şansa de a urca pe primul loc mondial la finalul turneului US Open. Actualul lider, Serena Williams, are nevoie să ajungă în finală pentru a-şi păstra poziţia. În cazul în care Kerber şi Williams vor juca finala, câştigătoarea va fi liderul mondial.

Jucătoarea americană Madison Keys, cap de serie numărul 8 şi locul 9 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-4, de Caroline Wozniacki (Danemarca), poziţia 74 în ierarhia mondială, în optimi de finală la US Open. Johanna Konta (Marea Britanie), favorită 13 şi locul 14 WTA, a fost întrecută, în optimile de finală, cu scorul de 6-4, 7-5, de Anastasija Sevastova (Letonia), poziţia 48 în clasamentul mondial. Tot în optimile de finală, Roberta Vinci (Italia), cap de serie numărul 7 şi locul 8 WTA, a învins-o, cu scorul de 7-6 (5), 6-2, pe Lesia Ţurenko (Ucraina), poziţia 99 în ierarhia mondială.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite