Jocurile Europene Baku 2015: Cinci români vor lupta pentru bronz la sambo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naţionala de sambo a României
Naţionala de sambo a României

Cinci sportivi români, Orlando Gruia (cat. 57 kg), Valentin Damian (cat. 74 kg), Radu Malcic (cat. +100 kg), Codrina Ionescu (cat. 52 kg) şi Daniela Hondiu (cat. 60 kg), vor lupta, azi, pentru medaliile de bronz în concursul de sambo, la Jocurile Europene de la Baku.

În limitele categoriei 57 kg, Orlando Gruia (17 ani) a fost învins în sferturile de finală de azerul Islam Gasumov. Azerul s-a calificat în final şi astfel Gruia a obţinut dreptul de a lupta pentru medalia de bronz, luni, de la ora 17,12 (ora României), contra georgianului Vahtanghi Cidraşvili. La cat. 74 kg, Valentin Damian a dispus în optimi de letonul Arturs Cernavskis, fiind învins în sferturi de belarusul Stepan Popov. În recalificări, Damian a trecut de polonezul Sebastian Cieslik şi va lupta pentru bronz cu rusul Azamat Sidakov, luni, de la ora 17,56. Radu Malcic a fost învins de rusul Artem Osipenko, dar va lupta pentru bronz, de la ora 19,24, cu belarusul Iuri Rîbak.

La categoria 52 kg, Codrina Ionescu a pierdut în sferturi la azera Nazakat Halilova şi în meciul pentru medalia de bronz o va întâlni pe Ruta Aksionova (Lituania), de la ora 17,00. Daniela Hondiu, la cat. 60 kg, a dispus în sferturi de Kahal Shafrir (Israel), dar a pierdut semifinala cu Kalina Stefanova (Bulgaria), urmând să o înfrunte pe Yaiza Jimenez Lopez (Spania), de la ora 17,34, în meciul pentru medalia de bronz. La 64 kg, Natalia Budeanu a cedat în sferturi la rusoaica Ana Şcerbakova, a relatat Agepres

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite