JO 2020 Tokyo: Australia, făcută de râs! Ce au făcut sportivii de la rugby şi fotbal, după ce s-au îmbătat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbaliştii australieni au bătut Argentina, în primul meci, scor 2-0. Apoi însă, „cangurii“ au pierdut cu Spania şi cu Egipt şi au terminat pe ultimul loc, în grupa C
Fotbaliştii australieni au bătut Argentina, în primul meci, scor 2-0. Apoi însă, „cangurii“ au pierdut cu Spania şi cu Egipt şi au terminat pe ultimul loc, în grupa C

„Cangurii“ sunt în mijlocul unui scandal, după ce oameni din delegaţia lor olimpică au făcut prăpăd, mai întâi, în Satul Olimpic, iar apoi în avionul de întoarcere spre casă.

Jocurile Olimpice de la Tokyo au decurs foarte bine pentru Australia până în acest moment, în condiţiile în care această ţară ocupă locul 4 în clasamentul medaliilor, cu următorul bilanţ: 15 aur, 4 argint şi 16 bronz.

Doar că, în acest moment, Australia e implicată într-un scandal, care a „pătat“ imaginea acestei delegaţii. Concret, după ce şi-au terminat participarea la JO 2020, sportivii loturilor de fotbal şi de rugby au făcut prăpăd. Mai întâi, în Satul Olimpic. Aici, au rupt paturile, au desenat pe pereţi şi, pe scurt, au devastat camerele în care au stat!

Apoi, mulţi dintre sportivi s-au îmbătat, în avionul de întoarcere spre Australia şi, din nou, s-au comportat jalnic, după cum a relatat presa internaţională. Cum incidentele s-au petrecut la bordul unui avion al companiei Japan Airlines, Ian Chesterman, preşedintelel Comiteteului Olimpic a fost nevoit să-şi ceară scuze, în mod oficial.

„Un astfel de comportament e clar inacceptabil şi nu corespunde normelor echipei australiene. Echipele de rugby şi fotbal sunt formate din persoane foarte bune, dar unele au făcut alegeri greşite, aşa cum fac tinerii, din când în când...Sper că pe viitor vor face alegeri mai bune“, a comentat Chesterman. 

Australienii au pornit o anchetă, după incidentele din avion, în care s-au aflat 49 de sportivi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite