Istvan Kovacs, evaluat după Arsenal – Sevilla: Nota primită de centralul român din partea britanicilor

0
Publicat:

România a dispărut din faza grupelor Ligii Campionilor din 2013. FCSB a fost ultima formație care a trecut cu succes din preliminariil acestei competiții, dar s-a clasat ultima într-o serie cu Chelsea, Schalke 04 și Basel, cu doar 3 puncte. De atunci, singura noastră legătură directă cu faza grupelor e asigurată prin delegările primite de arbitrii noștri. Iar la acest capitol Istvan Kovacs (39 de ani) e chiar o prezență constantă, fiind foarte apreciat de UEFA.

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Dovadă și faptul că, în acest sezon, când tocmai s-a încheiat a 4-a etapă din faza grupelor Ligii Campionilor, Kovacs a avut deja două partide arbitrate: Newcastle – PSG (4-1) pe data de 4 octombrie și Arsenal – Sevilla (2-0), miercuri. În cele două întâlniri, Kovacs a acordat un total de 12 cartonașe galbene.

Chiar dacă meciul condus aseară de centralul din Carei a fost, în esență, unul liniștit, fără probleme de arbitraj, surprinzător, Kovacs a primit o notă mică în Daily Mail: 5. Pe „Emirates Stadium“, partida Arsenal – Sevilla a avut o brigadă sută la sută românească: Istvan Kovacs (central), Vasile Marinescu și Mihai Artene (asistenți), Horațiu Feșnic (arbitrul de rezervă).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite