Iordănescu: "Chiricheş a dat gol din întâmplare, dar a fost imperial"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu a văzut meciul de pe "Arena Naţională" împreună cu Gică Hagi: "Am stat unul lângă altul ca să analizăm prestaţia Stelei".

Iordănescu a intervenit în direct la DolceSport: "Haideţi să fim sinceri, execuţia lui Chiricheş a fost o întâmplare, dar spre meritul lui a tras din prima. A fost imperial. Deşi l-am criticat în nenumarate randuri, acum îmi scot palaria.  E un jucător bun, în scurt timp va fi un stâlp la naţionala. El şi Gardoş vor fi titulari de bază la echipa lui Piţurcă. Tătăruşanu şi Chipciu au fost alţi doi jucători extraordinari", a spus Anghel Iordănescu.
Fostul mare jucător şi antrenor a ţinut să-i remarce pe Reghecampf şi pe omul care a deschis şi a închis balul pe Naţional Arena, Iasmin Latovlevici.
"Pe Reghe l-am felicitat pentru inspiraţia de la pauză când l-a bagat pe Filip şi pentru faptul că a corectat problemele tactice de la Amsterdam. Am stat cu Hagi în tribună să analizăm prestaţia Stelei. Dacă tot vorbim de Latovlevici, Hagi mi-a zis despre el că are nişte calităţi fizice extraordinare, că e un jucator cu potenţial şi forţă.Când l-a vazut la Timişoara, i-a spus: "Tu îţi cunosti calitaţile şi defectele. De acum încolo, în afară de ce se face cu echipa, tu trebuie să iei o minge cu tine peste tot. Cu mingea să înveţi, să te asculte, să nu aiba secrete'", a încheiat Iordănescu intervenţia telefonică la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite