Ionuţ Badea: „Niculescu merită din plin să fie golgeterul României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul celor de la Universitatea Cluj, Ionuţ Badea, spune că atacantul Claudiu Niculescu ar merita titlul de golgeter al României pentru ceea ce face pentru „U“ Cluj la 34 de ani. De asemenea, acesta a atras atenţia asupra importanţei meciului cu Sportul, de joi

Universitatea va întâlni joi la Mediaş, pe Sportul Studenţesc, echipă condamnată la retrogradare în acest sezon. Formaţia lui Ionuţ Badea nu are nicio emoţie în acest final de campionat, dar tehnicianul şi-ar dori cel puţin şase puncte din ultimele patru partide rămase:

„Ne aşteaptă o partidă contra unui adversar imprevizibil, cu o consistenţă în joc, dar le-au lipsit rezultatele. Noi păstrăm foamea pentru rezultate şi ne concentrăm în continuare pe îndeplinirea obiectivului. Claudiu Niculescu ar putea fi golgeterul României, ca o consecinţă a jocului prestat de întreaga echipă. Merită cu prisosinţă acest lucru pentru ceea ce face la vârsta lui“, a spus Badea.

De asemenea, acesta a negat zvonurile conform cărora ar fi fost contactat de patronul Rapidului, George Copos, în vederea preluării echipei: „Aceste lucruri se discută în prealabil cu cei din conducerea clubului la care lucrez, dar nu a fost vorba de niciun fel de discuţie în acest sens. În finalul campionatului, în funcţie de numărul de puncte pe care-l vom face ar putea intra jucători tineri precum Morar sau Cucui, pentru că eu sunt adeptul implantului de jucători tineri“, a mai spus Badea.

Pentru partida cu Sportul, „U“ nu se va putea baza pe serviciile lui Tony şi Ascoli, accidentaţi, şi nici pe aportul lui Păcurar, suspendat. În ceea ce-l priveşte pe Steven Pele, fundaşul central este incert.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite