Învins, dar învingător. Fost loc 7 mondial, americanul Fish a revenit pe terenul de tenis, după o operaţie pe inimă şi 19 luni de pauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mardy Fish FOTO AP
Mardy Fish FOTO AP

După 19 luni de absenţă de pe terenurile de tenis, din cauza unor probleme medicale, Mardy Fish a revenit în competiţii, chiar la Indian Wells.

Fost medaliat cu bronz la JO de la Atena, în 2004, cu şase titluri ATP  în palmares, americanul Mardy Fish (33 de ani) este iarăşi prezent pe terenurile de tenis. 

Tenismenul a aflat în 2012 că suferă de aritmie cardiac, în anul următor s-a retras de pe teren, iar în 2014 a suferit o intervenţie pe cord. Acum, după 19 luni de absenţă a jucat iarăşi tenis, în turul 1 la Indian Wells. 

Fără clasare în acest moment, Fish a fost învins de compatriotul său Ryan Harrison (110 ATP), scor 6-4, 4-6, 6-7 (3), într-o partidă care a durat două ore şi 36 de minute. 

„Nu m-am antrenat serios de mai mult de un an, dar tenisul nu m-a părăsit. E fantastic să revin pe teren“, a spus Mardy Fish, fost loc 7 mondial. 

În perioada în care n-a mai jucat tenis, Fish a participat la cursuri şi turnee de golf, despre care americanul a declarat că l-au ajutat să-şi controleze emoţiile şi să-şi pregătească revenirea la sportul preferat. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite