Imposibil de auzit în urmă cu un an. Pepe l-a atacat pe Mourinho

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pepe şi Mourinho, în vremurile bune. FOTO: www.showdebola.pt
Pepe şi Mourinho, în vremurile bune. FOTO: www.showdebola.pt

Despărţirea iminentă a lui Mourinho de Real Madrid, care va pleca la Chelsea la finalul sezonului, a făcut ca "The Special One" să-şi piardă şi ultimii susţinători pe care-i avea în vestiarul "galacticilor". Compatriotul Pepe a preferat să-l critice pe antrenorul portughez şi să-i ia apărarea lui Casillas.

Una dintre principalele acuze care i s-au adus lui Mourinho la Real a fost că a rupt vestiarul, pe care l-a împărţit între grupul veteranilor şi al spaniolilor, şi portughezii săi şi jucătorii impresariaţi de Jorge Mendes. Pepe se număra printre copiii de suflet ai lui Mourinho, în timp ce la polul opus se situează goalkeeper-ul Iker Casillas, exilat de tehnician pe banca de rezerve. Casillas este considerat de Mourinho "cârtiţa" din vestiarul Realului. Multe dintre informaţiile confidenţiale ale echipei, care scapă în presa spaniolă, îi sunt atribuite goalkeeper-ului spaniol, logodit cu ziarista Sara Carbonero. 

Înainte de partida cu Valladolid (4-3), de sâmbătă, Jose Mourinho a făcut show într-o conferinţă de presă, în care şi-a făcut apologia, printre altele, şi l-a atacat iarăşi, voalat, pe Iker Casillas. "E normal să existe probleme când un jucător se crede mai presus de ceilalţi", a spus Mourinho, cu trimitere directă la legendarul portar al Realului. 

Surpriza a venit după succesul cu Valladolid, care a mai amânat o săptămână titlul Barcelonei. Când Pepe, singurul jucător al Realului care a discutat cu presa, a avut un comentariu acid la adresa lui Mourinho. 

"Trebuie să aibă mai mult respect pentru noi. Suntem jucători şi cu toţii ne dorim ce e cel mai bine pentru club. Declaraţiile lui Mister sunt, din punctul meu de vedere, nepotrivite. Iker face parte din istoria lui Real Madrid. A făcut atâtea pentru culorile clubului şi pentru naţionala Spaniei. El trebuie să rămână calm şi trebuie să ştie că noi, jucătorii, suntem alături de el. La fel şi fanii. Iker este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti. Nu vreau să deranjez, dar acesta e adevărul. El e un simbol al clubului, e căpitanul nostru şi, dincolo de ceea ce face în teren, a ştiut întotdeauna să facă din vestiarul Realului o familie", a declarat Pepe, pentru Canal+, citat de "Marca".

Presa engleză şi cea spaniolă dau ca sigură revenirea lui Jose Mourinho pe "Stamford Bridge", la finalul acestui sezon. "The Sun" a scris că Mourinho va fi prezentat oficial pe 1 iulie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite