Ilie Balaci: „Universitatea nu pică! Ar fi bun şi un egal cu CFR Cluj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare jucător al Universităţii Craiova crede că patru puncte ar fi suficiente echipei pentru a evita retrogradarea şi consideră că o remiză luni, cu lidera CFR, ar fi foarte bună.

Ilie Balaci spune că a avut emoţii pentru Trică, dar că nu vrea să-i dea sfaturi, pentru a nu-l influenţa.

"Am avut emoţii pentru Eugen şi pentru echipă, dar nu-i dau sfaturi. O părere îl poate influenţa, ori el nu are nevoie de aşa ceva acum. Dacă pierde sau câştigă, o face pe mâna lui, şi, dacă va câştiga, va fi de o mie de ori mai fericit că a reuşit singur. Nu am avut şansă la Piatra Neamţ, pentru că nu am jucat rău. Să ratezi de trei ori singur cu portarul e incredibil“, a spus Balaci pentru prosport.ro

„Marele Blond“ este optimist în ceea ce priveşte soarta echipei: „Cred că Universitatea nu cade, am un feeling. Trebuie să adunăm patru puncte din nouă posibile, deci mai puţin de 50 la sută. Ar fi bun un egal cu CFR Cluj“.

Balaci crede însă că Universitatea duce lipsa stadionului „Ion Oblemenco“, unul care producea teamă în rândul adversarilor.

Presiunea suporterului te face să te autodepăşeşti, să nu fii indiferent. Celelalte echipe credeţi că nu ştiu că joacă pe un stadion neutru? Numai faptul că intri pe tunelul ăla de la «Oblemenco» te face să îţi îngheţe sângele în vene“, a mai spus Ilie Balaci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite