Horoba: "Cei de la Wolfsburg l-au împachetat şi l-au trimis acasă pe Eric"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Liga I, a ales să-şi încerce norocul într-un campionat de afară, numai că, clubul de la care a plecat reclamă faptul că jucătorul mai are încă patru ani de contract.

Preşedintele celor de la Gaz Metan, Ioan Horoba, e dezamăgit de caracterul lui Eric, pe care îl consideră un om iresponsabil, având în vedere că soţia lui a născut în urma cu nici măcar o lună, iar el a ales să plece şi să umble pe drumuri.

"Cu Eric nu e o telenovelă, ci o iresponsabilitate din partea lui şi a celor care îi stau în spate. Are un contract şi nu ştiu cum poate să facă asemenea prostii. A stat aproape cinci ani la Mediaş şi nu i-am cunoscut caracterul. Nu are altă soluţie decât întoarcerea la Mediaş. Mai are patru ani contract. Poate sî îşi rezilieze unilateral contractul, dar costurile ar fi mari, atât pentru el, cât şi pentru un eventual club care l-ar transfera.

Sunt cluburi serioase care l-au adăpostit. Pe cei de la Wolfsburg i-am avertizat, iar ei l-au împachetat şi l-au trimis din ţară. Acum s-a aciuit prin Ucraina, dar nu mai vreau să discut subiectul, pentru că mă enervează. E proaspăt tătic şi el umblă pe drumuri...", a spus Ioan Horoba la Sport Total FM, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite