Halep refuză să se pregătească la Cahill acasă: Anunţul ferm al Simonei după ultimul turneu din 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO EPA

Simona Halep a părăsit WTA Finals 2019 după faza grupelor şi, odată cu această eliminare, constănţeanca şi-a început vacanţa.

Primul turneu în care Halep şi Darren Cahill şi-au reluat colaborarea nu s-a dovedit a fi unul de succes. Pentru a patra oară la rând, participarea Simonei la Turneul Campioanelor s-a încheiat în faza grupelor.

De fapt, de-a lungul anilor, românca a trecut o singură dată de grupe, în 2014, pe când era pregătită de belgianul Wim Fissette. Atunci, „Simo“ a avansat până în finală pe care a pierdut-o însă cu Serena Williams. 

Acum, această participare a Simonei la WTA Finals 2019 va fi ţinută minte peste ani pentru modul în care ea a fost certată de Darren Cahill în setul decisiv al meciului cu Karolina Pliskova (2 WTA). Rămâne de văzut cum va evolua relaţia Halep - Cahill după acest moment, însă cert e că, în pregătirea sezonului următor, Simona nu va merge în Australia, aşa cum şi-ar fi dorit, probabil, Cahill.

„Cu siguranţă, nu voi face pregătirea în Australia. E foarte greu pentru mine să stau acolo atât de mult. Australia nu e o opţiune“, a spus Halep după partida cu Pliskova. 

În trecut, Simona s-a dus în Australia, în perioada de dinainte de startul sezonului, petrecând Sărbătorile de iarnă alături de familia Cahill. Deşi părea destul de fericită acolo, se pare că românca s-a simţit mai bine, anul trecut, când a fost în România în noaptea de Revelion. Apoi, Halep s-a dus direct la Sydney, unde a fost învinsă, în primul tur, de Ashleigh Barty. A urmat participarea la Australian Open, unde Halep a fost eliminată în optimi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite