Halep, pusă la zid de presa americană: „S-a văzut cât de precară e forma ei!“. Analiză dură a jocului liderului mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a încheiat sezonul de hard cu un bilanţ excelent, înregistrând 19 victorii şi doar 3 înfrângeri. Totuşi, impresia e că, pentru a scăpa de critici, constănţeanca ar trebui să atingă perfecţiunea.

Simona Halep a jucat în cinci turnee - Shenzhen, Australian Open, Doha, Indian Wells şi Miami - în primele trei luni ale anului, atingând semifinalele în patru dintre ele.

Abia la ultima competiţie, cea de la Miami, românca a avut o eliminare prematură, fiind învinsă în turul III. Legându-se de ce a arătat Halep la Miami, americanii de la Tennis World Magazine, citaţi de Digi Sport, au făcut o analiză mult prea dură a jocului Simonei Halep.

Ce au scris?

*Aceste înfrângeri demonstrează cât de precară e forma Simonei. Au fost momente în care a arătat că are încredere în ea, dar sunt şi meciuri în care şi-a pierdut forţa mentală. 

*Jocul ei nu poate fi pus la îndoială, dar forţa mentală nu va fi niciodata suficientă dacă nu va crede în ea şi în tenisul ei.

*Simona Halep se află într-un moment de răscruce în cariera sa. Românca trebuie să aibă acum câteva meciuri convingătoare la turnee de top, pentru a da câteva confirmări importante, atât sie însăşi, cât şi echipei, fanilor şi rivalelor, că merită să fie lider în clasamentul WTA.

*Pe zgură, Simona a jucat mereu bine. Acum va avea ocazia să demonstreze şi să le închidă gura celor care o critică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite