Halep la French Open: câţi bani va primi Simona, dacă va câştiga trofeul la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

La Paris, Simona Halep (4 WTA) poate da lovitura nu doar din punct de vedere sportiv, ci şi din punct de vedere financiar. Cucerirea trofeului i-ar aduce cel mai mare bonus din cariera ei de până acum.

În acest moment, Simona Halep are nevoie de încă trei victorii la Roland Garros pentru a cuceri primul Grand Slam din carieră. 

Această performanţă i-ar aduce româncei 2,1 milioane de euro, 2.000 de puncte în clasamentul mondial şi, în premieră, locul 1 în ierarhia WTA.

Begu şi Olaru, în sferturi, la dublu

French Open a început slab pentru România, cu eşecuri pe bandă în proba de simplu, până când Halep şi Cârstea au intrat în acţiune. 

De atunci însă, situaţia s-a îmbunătăţit radical. Pe lângă Halep, care joacă din ce în ce mai bine, două românce se află la trei meciuri de a câştiga proba de dublu. În sferturi, azi, perechea Olaru / Savchuk (România / Ucraina) o va înfrunta pe cea formată din Hingis şi Chan (Elveţia / Taiwan). 

Într-un alt meci, cuplul Begu / Zheng (România / China) se va duela cu perechea australiană Barty / DellAcqua. Dacă vor câştiga partidele rămase, româncele se pot întâlni în finală.

340.000 de euro şi 430 de puncte WTA va primi Simona Halep pentru calificarea în sferturile de la French Open.   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite