Halep joacă, diseară, pe Arena Centrală, în prime-time: Simona e la patru victorii de o reuşită uriaşă

0
0
Simona Halep a adunat 34 de victorii şi 10 înfrângeri, în acest sezon.
Simona Halep a adunat 34 de victorii şi 10 înfrângeri, în acest sezon.

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a trecut, fără probleme, şi de al doilea meci disputat, la Toronto. Ajunsă în optimi, constăţeanca va avea partide din ce în ce mai grele de acum încolo, dacă ne uităm pe tablou.

Simona Halep e în optimile de la Canadian Open, fără set pierdut. Pentru că a trecut de Donna Vekic (82 WTA) şi de Shuai Zhang (45 WTA), practic, fără emoţii. A fost 6-0, 6-2 în primul meci şi 6-4, 6-2, în cel de al doilea.

Diseară, de la ora 20.00 (Digi Sport 3), „Simo“ va reveni pe teren, pentru confruntarea cu elveţianca Jill Teichmann (25 de ani, 21 WTA). Cele două se vor afla, în premieră, faţă în faţă la un meci din circuitul WTA.

Teichmann a avansat în optimi, trecând de Venus Williams (1.556 WTA) şi de Anett Kontaveit (2 WTA), de asemenea, fără set pierdut.

Învingătoarea duelului Halep – Teichmann va întâlni, în sferturi, jucătoarea care va câştiga partida Sabalenka (6 WTA) – Gauff (11 WTA). Mai departe, în eventualitate în care ar ajunge în semifinale, adversara Simonei se va alege dintre Pegula (7 WTA) / Giorgi (29 WTA) / Riske (35 WTA) / Putintseva (46 WTA).

La Toronto, Halep şi-a asigurat deja o urcare de o poziţie, până pe locul 14 WTA în clasamentul live, actualizat în timp real. Dacă va obţine încă trei victorii necesare câştigării trofeului, atunci Halep va acumula 3.255 de puncte. Şi va ajunge până pe locul 6 WTA, începând de luni!

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite