Halep, dată ca exemplu negativ: Simona deţine un record nedorit printre primele zece jucătoare ale lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep şi-a găsit liniştea alături de Darren Cahill, antrenor care i-a dezvoltat atât jocul, cât şi tăria mentală. Până să ajungă aici însă, constănţeanca a făcut mult prea multe experimente.

Simona Halep a început să lucreze Darren Cahill, începând din 2016, dar înainte ca australianul de 52 de ani să devină antrenorul româncei, aceasta a făcut schimbări în stafful său în stilul lui Gigi Becali la FCSB!

De altfel, o statistică prezentată de Digi Sport vorbeşte de la sine: Halep e, în continuare, jucătoarea din Top 10 care a schimbat cei mai mulţi antrenori în ultimele patru sezoane. Simona a avut şapte antrenori din 2013 până acum, ceea ce nu s-a întâmplat cu vreo altă sportivă din Top 10 WTA!

Din această cauză, acum, când Garbine Muguruza a renunţat la antrenoarea Conchita Martinez, iberica de 24 de ani a fost criticată vehement pe Tennis Forum, iar un fan a scris că Muguruza a început să procedeze la fel ca Simona Halep.

„Ce ruşine! Muguruza chiar nu-şi dă seama că Martinez era perfectă pentru ea!? Muguruza procedează la fel ca Halep, care habar n-avea care era adevărata ei problemă“, s-a scris pe Tennis Forum.

Garbine Muguruza (3 WTA) a încheiat sezonul de hard cu un bilanţ dezamăgitor (8-6) şi, de acum încolo, va lucra exclusiv cu celălalt antrenor pe care îl are sub contract, Sam Sumyk.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite