Halep are strategia făcută pentru duelul cu Venus: Simona a explicat cum va juca sâmbătă. Williams a prefaţat şi ea meciul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: EPA
FOTO: EPA

Simona Halep are trei înfrângeri cu Venus Williams (36 WTA), însă, ultimele două confruntări cu americanca de 38 de ani au fost dominate de liderul mondial.

Simona Halep porneşte cu prima şansă în meciul de sâmbătă (cel mai probabil, la ora 10 dimineaţa, Eurosport), atunci când o va întâlni pe Venus Williams în turul III de la Australian Open.

Având experienţa ultimelor două victorii lejere cu cea mai mare dintre surorile Williams, Halep ştie cum trebuie să joace pentru a ajunge în optimi, acolo unde, cel mai probabil, o va întâlni pe Serena Williams (16 WTA). Potrivit prosport.ro, Halep a şi explicat deja cum va proceda în meciul din turul III.

Ce a spus Simona Halep?

*Va fi un meci greu, dar sunt sigură că nu o să alerg atât de mult, deoarece punctele se vor termina repede. E o mare campioană şi e întotdeauna o mare provocare pentru mine să joc împotriva surorilor Williams. Voi vedea cum voi juca, cum voi fi pe teren, dar voi fi încrezătoare, deoarece am jucat împotriva ei şi ştiu cum joacă. Trebuie să fiu puternică.

Ce a spus Venus Williams?

*Simona e foarte constantă pe teren şi în rezultate. Pe tot parcursul anului joacă la un nivel foarte ridicat. Din acest motiv, rămâne mereu pe primul loc WTA. Câştigă mereu meciuri, turnee. Am câteva zile să mă pregătesc, dar îmi place să cred că am făcut tot ce era necesar înaintea acestui turneu. Acum trebuie să pun în practică.

Istoricul duelurilor Halep - V. Williams

*2018 (Montreal): 6-2, 6-2 Halep

*2015 (Roma): 6-2, 6-1 Halep

*2013 (Tokyo): 4-6, 7-5, 6-3 Williams

*2012 (Roma): 6-3, 6-4 Williams

*2012 (Madrid): 6-1, 4-6, 7-6 Williams 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite