Halep a elucidat misterul problemelor de sănătate din finala de la Doha. Ce spune despre participarea sa la Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

La câteva ore după înfrângerea din meciul cu Elise Mertens (21 WTA), Simona Halep a oferit o declaraţie alarmantă pentru trimisul Digi Sport la Doha.

„Mă simt obosită, tare obosită. Am simţit deja din setul doi că cedez din punct de vedere fizic. Mi se blocau muşchii de la spate şi am avut şi sânge un pic“.

Declaraţia îngrijorătoare dată imediat după termianrea patidei a fost completată puţin mai târziu de precizarea că problemele de sănătate nu sunt chiar atât de grave încât să fie nevoită să se retragă de la turneul din Dubai, care va începe săptămâna viitoare. ”În setul decisiv am rămas fără energie. Eram foarte obosită. Fizic, trebuia să fiu la sută la sută pentru câştiga un asemenea meci. Dar Elise a meritat victoria. A fost mai puternică şi mai echilibrată. Am condus, dar nu am avut energia pentru a câştiga. Nu vreau să fac o drama din asta. Totul a inceput încă de acum două zile. M-am simtit obosită vineri. Nu am nicio accidentare, sunt doar obosită şi sper în două zile să-mi revin. Acum trebuie să mă odihnesc. E foarte bine că voi avea trei zile de recuperare şi că abia miercuri voi juca la Dubai”, a spus Halep, la conferinţa de presă

Dacă la Qatar Total Open, marile vedete ale circuitului feminin, în frunte cu Osaka şi Kvitova, au lipsit, în schimb, ele vor fi prezente la Dubai, competiţie la care Simona ar trebui să joace direct în turul II.

Simona Halep, locul 3 mondial şi cap de serie numărul 3, va evolua direct în turul doi la turneul de la Dubai, cu premii de aproape 3 milioane de euro, cu învingătoarea din meciul dintre Eugenie Bouchard şi Vera Lapko.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite