Hagi şi-a luat atacant de locul 1: „Regele“ a transferat un vârf care a jucat la Standard Liege şi la Charlton Athletic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul ocupă primul loc în play-off, la trei puncte de Steaua şi la cinci puncte de CFR Cluj. Chiar dacă mai sunt doar opt partide din acest sezon, Hagi a mai legitimat un fotbalist cu ajutorul căruia speră să câştige titlul.

Gheorghe Hagi visează la primul trofeu major de când şi-a făcut club de fotbal şi, simţind că atingerea acestui obiectiv e mai aproape ca oricând, a început să facă tot posibilul pentru a-l atinge.

Tocmai de aceea, „Regele“ a profitat de faptul că regulamentul îi permite să aducă şi acum fotbalişti liberi de contract şi a bătut palma cu George Ţucudean, cel care şi-a reziliat contractul cu Pandurii în iarnă. Vârful de 25 de ani a adunat 15 meciuri şi cinci goluri în tricoul gorjenilor.

„Am ales să vin aici pentru proiectul acesta şi Viitorul vinde foarte bine. Jucătorii au parte de un antrenor foarte bun. Am auzit numai cuvinte de laudă despre el. Sper să ajut echipa să ia titlul. Viitorul este singura echipă care are o idee de joc. Indiferent de rezultat ei joacă la fel şi, de aceea, am ales echipa lui Hagi. Avem cele mai mari şanse la titlu, depindem doar de noi“, a afirmat Ţucudean pentru site-ul oficial al Viitorului.

De-a lungul carierei, vârful luat de Hagi a evoluat şi în străinătate, la Standard Liege (11 meciuri / 0 goluri) şi la Charlton Athletic (20 de meciuri / 2 goluri).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite