Gino Iorgulescu, comunicat bulversant: Victima era membră a unui clan interlop și i s-au cerut 3 milioane de euro

0
Publicat:

Pe 18 octombrie 2023, Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru comiterea infracțiunii de omor și conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

Gino Iorgulescu și fiul său, Mario. Foto Click!
Gino Iorgulescu și fiul său, Mario. Foto Click!

Mario Iorgulescu se află în aceste momente în Italia, fiind dat în urmărire generală, autoritățile din Peninsulă refuzând să-l extrădeze. Tatăl său, Gino Iorgulescu, susține că Mario este bolnav și nu poate reveni în România.

Gino Iorgulescu a trimis un comunicat în care face afirmații bulversante, care însă nu-l exonerează totuși pe fiul său de vină. Președintele LPF susține că victima ar fi făcut parte dintr-un clan interlop, că ar fi consumat o cantitate mare de cocaină și că familia i-ar fi cerut suma de 3 milioane de euro.

„Daniel Vicol, persoana decedată în urma impactului în care nu purta centură de siguranță și se afla sub influența cocainei, fiindu-i depistată o doză foarte mare, de consumator, membră a unui clan interlop specializat în trafic de persoane/proxenetism în afara granițelor țării.

Acuză că au vrut să-l stoarcă de bani

Totodată, femeile din clan sunt renumitele vrăjitoare care au escrocat-o și pe Oana Zavoranu. Totodată, există suspiciuni mai mult decât rezonabile ca aceste persoane practicau în mod obișnuit înșelăciunea prin metoda «accidentul».

Socrul victimei a fost a doua zi la mine, la spital, și mi-a cerut 3 milioane de euro, în contextul în care ginerele lui nici măcar nu era înmormântat, iar fiul meu era în pragul morții. În pofida acestor fapte, în aparițiile televizate repetate din acea perioada mințeau și spuneau că nu au cerut și nu au vrut nimic din partea familiei Iorgulescu, de la care au refuzat ajutorul oferit.

Clanul Sadovenilor din Chitila

După cum spuneam, încă din prima zi de după accident, socrul/ tatăl concubinei persoanei vătămate, numitul Sigismund Minca, zis Tane din clanul Sadoveanu din Chitila - în prezent în închisoare - a venit la spitalul unde era internat fiul meu să îmi ceară bani”, a transmis Gino Iorgulescu, potrivit Lumea Justiției.

În motivarea condamnării lui Mario Iordănescu la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare, judecătorii au susținut că deși ambii conducători auto conduceau sub influența drogurilor, victima nu a influențat producerea accidentului şi nu constituie un motiv pentru care Mario Iorgulescu să nu fie tras la răspundere, după ce avocaţii lui Iorgulescu au susţinut că tânărul de 24 de ani a consumat la rândul său cocaină şi, ca atare, i se poate reţine o vină în producerea accidentului rutier.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite