Gigi renunţă la nocturnă ca să revină în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali e dispus să cedeze nocturna din Ghencea
Becali e dispus să cedeze nocturna din Ghencea

Latifundiarul din Pipera este dispus să le ofere celor de la Clubul Sportiv al Armatei instalaţia de nocturnă, în contul datoriei de 600.000 de euro.

Gigi Becali vrea ca Steaua să revină în Ghencea, dar nu are de gând să plătească şi datoria de 600.000 de euro către Clubul Sportiv al Armatei. Din acest motiv, echipa militară a acţionat în instanţă clubul patronat de Becali. Acum, omul de afaceri a venit cu o altă propunere. El intenţionează să le cedeze celor din Ministerul Apărării Naţionale, în contul datoriei, instalaţia de nocturnă a arenei din Ghencea, pe care a cumpărat-o de la firma Tehnorob în anul 2002. Motivul pentru care Becali îşi doreşte să ajungă la o înţelegere cu cei din MApN este legat de posibila venire a lui Anghel Iordănescu ca manager general în Ghencea. Fostul selecţioner l-a anunţat pe europarlamentar că-i va da un răspuns în decembrie, dar una dintre condiţiile pe care i le-a pus a fost aceea ca echipa să revină pe stadionul ei tradiţional.

Deocamdată, oferta lui Becali este analizată de către cei din Clubul Sportiv al Armatei. „Tot ce pot să vă spun e că luni dimineaţă a început procesul pentru recuperarea creanţelor", a explicat comandantul CSA, George Boroi. În schimb, Becali pare resemnat: „Nu cred că am vreo şansă să revin anul ăsta în Ghencea! Ăştia de la armată sunt nebuni, sunt eminenţe ale inculturii. Şi pe Iordănescu l-au înşelat aceşti generali cu promisiunile lor". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite