Gigi Becali, despre academia pe care o va înfiinţa: „Jucătorul va fi întemniţat acolo, va mânca şi va bea fotbal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali FOTO Inquam Photos
Gigi Becali FOTO Inquam Photos

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că va înfiinţa o academie de fotbal, în care va "întemniţa" jucători, pentru a putea concura cu marile cluburi europene care strâng tot ce este mai bun din Brazilia şi Argentina.

"Când ei (n.r. - cluburile mari din Europa) strâng toate valorile şi toate geniile din Brazilia şi Argentina, atunci nu te poţi bate cu ei decât cu disciplină, cu antrenamente, cu sârguinţă şi muncă. Şi atunci ce fac eu? Aici faceţi şcoală, aici mănâncă, aici doarme, el nu iese de aici, este la armată. El vine la armată. Îl laşi la armată pe copil? Nu am zis puşcărie ca să nu interpretaţi. Dar aşa va fi. El va fi întemniţat în academia de fotbal. El acolo va mânca fotbal, va bea fotbal şi va dormi fotbal. Altfel n-ai cum să faci. Eu fac ceva mult mai strict (n.r. - decât Hagi). Nu oblig, vii, semnezi, poţi să pleci când vrei dacă nu-ţi convine în armată. Nu te ţin şi nu te bag la tribunalul militar. Dar aici când intri, stai de dimineaţă până seara, înveţi aici, şcoală, profesori, mănânci, tot, internat. Internet nu ai. Telefon mobil nu ai d-ăsta cu internet, nu ai voie decât d-ăla fără internet. Ce Facebook? Te duci în Franţa şi Anglia dacă vrei Facebook", a declarat Becali, la Sport.ro.

Omul de afaceri a afirmat că actuala conducere a Ministerului Apărrii Naţionale este de bună credinţă, însă cei de la clubul sportiv îl împiedică să folosească marca Steaua, scrie news.ro.

"Dacă face brandul ăsta 57 de milioane, el trebuie să producă bani. Dar nu ai cum să produci bani în România cu branduri de sport. Dacă au brandul, că l-au luat de doi ani, câti bani au produs ei cu brandul ăla? Ministrul armatei e un om de bună credinţă şi un om de ispravă. Numai că el, săracul, vine de pe la Bruxelles, a stat mulţi ani, a fost ambasador, el nu ştie ce e în România, şmecheria din România. Nici ministresa, că e şi o ministresă, secretar de stat, că am fost la ea în birou şi avea femeia candela aprinsă. Şi am zis că asta e femeie cu credinţă, că nu mai găseşti în ministere candele aprinse. Am stat cu ea, am vorbit, mi-a zis «domnul Becali oricând aveţi ceva, sunaţi-mă», mi-a dat numărul de telefon. Oameni de bună credinţă. Numai că oamenii ăştia de bună credinţă nu sunt ascultaţi", a precizat el.

Becali le-a transmis celor de la CSA Steaua că nu va da nici "cinci bani" pentru marcă şi a spus că DNA-ul ar trebui să se autosesizeze şi să cerceteze de ce au plătit oficialii grupării sportive 60.000 de euro pentru evaluarea brandului Steaua.

"Ei au mers pe ideea asta. Nu spun nume ca să nu fac păcat. «Becali ăsta are mulţi bani. Hai să luăm de la el!» Şi au pornit-o pe idea asta. Mi-au spus că, vezi Doamne, Curtea de Conturi i-a controlat şi a spus că «de ce nu luaţi bani de la Becali, de ce nu îl daţi în judecată?» Curtea de Conturi le impune să mă dea în judecată. Îţi dai seama ce minciună? «Domne, trebuie să luăm bani de la Becali, că e brandul nostru.» Cred ei că mă pot forţa pe mine să dau. Vă spun acum şi să ştie şi ei, nici cinci bani nu le dau, că nu merită să le dau pentru că ei consumă bani de la buget, zeci de milioane de euro. Eu nu vreau să fac rele şi nu vreau să fac plângeri penale, dar normal trebuie să se autosesize DNA şi spună aşa: «Pentru că aţi dat 60.000 de euro din bani de la buuget ca să faceţi evaluarea brandului Steaua? Că nu vă foloseşte». Că nu le foloseşte brandul ăsta. Că nu e marca, brandul e altceva. Ei au evaluat tot brandul Steaua, nu marca aia care au luat-o. Nu le foloseşte, nu au ce face cu ele", a afirmat Becali, citat de news.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite