Gigi Becali a revenit la vechile obiceiuri: a vorbit minute în şir la televizor şi l-a umilit pe antrenorul Costel Gâlcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După eliberarea sa condiţionată din închisoare, patronul Stelei a spus că a ieşit din viaţa publică, nu va mai vorbi cu presa toată ziua şi va renunţa la intervenţiile sale interminabile la diferite emisiuni. A reuşit să se ţină de cuvânt doar 34 de zile.

Gigi Becali a revenit în forţă, joi seară, la Digi Sport, acolo unde a vorbit la telefon în stilul său caracteristic. 

A făcut dezvăluiri despre negocierile sale cu Reghecampf, după care a catalogat drept „tâmpenie“ acuzaţia lui Ionuţ Negoiţă la adresa lui Ştefan Bărboianu, care ar fi contribuit la victoria Stelei în derby.

Latifundiarul nu s-a oprit însă aici şi, mai întâi, a povestit cum l-a angajat pe Costel Gâlcă, în vara anului trecut.

„Eu l-am chemat la Poarta Albă şi am stat împreună faţă în faţă. I-am zis: <<Băi Costele, tu vrei să fii antrenor la Steaua. Uită-te în ochii mei, suntem doi bărbaţi, eu sunt la puşcărie şi nu vreau să avem discuţii>>. 1, 2, 3, 4, 5, 6. Eşti de acord? A zis da, uite ce pretenţii am eu. 1, 2, 3, 4, 5, 6. Şi am zis da!“, a povestit Becali.

Întrebat dacă s-a băgat peste Gâlcă, de-a lungul sezonului, patronul Stelei a lăsat de înţeles că aşa a făcut, umilindu-l pe Gâlcă.

„Câteodată, adevărul spus fără discernământ poate provoca mult rău. Eh, n-am să vă spun adevărul la întrebarea asta, ca să nu fac rău. Slujitorul trebuie să asculte de stăpân, nu invers. Aşa va fi până voi pune mâinile pe piept. Angajatul îşi ia salariul, indiferent dacă pierde sau câştigă. La Steaua aşa va fi până când voi pune mâinile pe piept“, a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite