Gică Popescu, atac la adresa giuleștenilor: „Am înțeles, e an centenar, dar nu așa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Popescu s-a arătat revoltat de arbitrajul de care a beneficiat Rapidul în ultimul meci disputat pe Cluj Arena.

Gică Popescu. Foto Facebook
Gică Popescu. Foto Facebook

El a reiterat ideea că giuleștenii ar avea parte de arbitraje favorabile la meciurile disputate în Superligă. În timpul emisiunii Fotbal Show de la Prima Sport, președintele Farului a lansat un atac la adresa giuleștenilor. 

Gică Popescu a acuzat și în trecut Rapidul că ar beneficia de arbitraje favorabile. De data aceasta a fost revoltat de faptul că s-a ajuns prea departe, în situația în care campionatul dispune de sistemul VAR. 

Știți ce e ciudat? Avem VAR! Cum să nu chemi arbitrul de centru să se uite? Dumnezeule! Am înțeles, e frumos, e centenar, dar nu așa! Ajunge, asta e sfidare!

Ce să facem, să asistăm la greșelile în favoarea Rapidului? Când ai un asemenea arbitraj, ce să faci? Să tăcem toți din gură și să stăm cu capul în pământ?!”, a spus Popescu la Fotbal Show, relatează GSP.

Fostul mare fotbalist face referire la o fază care a avut loc în minutul 66 al partidei dintre U Cluj și Rapid. Onea l-a doborât pe Oancea în interiorul careului giuleștean, însă arbitrul Marian Barbu nu a arătat punctul cu var. El nici măcar nu a cerut intervenția VAR pentru a revedea faza. 

Marius Avram, fost arbitru internațional a declarat că a fost una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri neacordate de când Superliga beneficiază de sistemul VAR.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite