Gică Hagi, din nou pe arătură. A cerut să intre în direct, supărat că nu e băgat în seamă

0
Publicat:

Farul a trecut de Rapid și Universitatea Craiova a învins pe CFR Cluj în prima etapă a play-off-ului Superligii. Oltenii au urcat pe locul 2 după victoria în fața ardelenilor, iar patronul Mihai Rotaru și-a expus punctul de vedere, considerând că echipa sa va bate pentru poziția secundă cu giuleștenii și cu formația lui Adrian Mutu.

Gică Hagi iscă scandal din nimic. Foto Sportpictures
Gică Hagi iscă scandal din nimic. Foto Sportpictures

„Nu mă interesează FCSB, nu suntem în luptă cu ei! Noi suntem în luptă cu CFR și Rapid astăzi, nu mă interesează ce face FCSB-ul. Are alte obiective decât noi în acest moment”, a spus finanțatorul din Bănie la DigiSport. Imediat, Gică Hagi a intrat în direct și a avut o tiradă interminabilă în care l-a desființat pe Mihai Rotaru pentru că nu a inclus și echipa sa în duelul pentru locurile fruntașe.

Managerul constănțenilor a acuzat o ”totală lipsă de respect” față de echipa sa și a clamat că patronul Universității e doar invidios că Farul l-a învins de două ori în acest sezon. „A uitat că în campionat suntem și noi acolo, la 3 puncte. Ne-a omis pe noi. Campionii României nu trebuie băgați în seamă… A zis-o atât de apăsat. A uitat că i-am bătut de două ori.

Campioana e ignorată

Tocmai asta am vrut să zic și d-asta am vrut să intervin. Noi suntem campionii României. Din punctul meu de vedere, e o lipsă crasă de respect. Asta e. Știe dânsul mai multe și are mai multe informații pe care eu nu le dețin”, și-a început speech-ul Gică Hagi.

„Normal că sunt puțin supărat, dar din punct de vedere sportiv, nimic altceva. Dânsul probabil știe mai multe în afara terenului. Nu știu ce, eu vorbesc doar despre teren. Pe teren l-am bătut de două ori! Noi avem încă 9 meciuri foarte importante, mă bucur mult că Craiova a bătut la CFR, că noi am bătut Rapidul, dacă noi vom câștiga cu FCSB și ei vor învinge în continuare, pentru că s-ar încinge lupta la titlu.

Greșeala lui Mihai Rotaru

Noi nu suntem pe nicăieri! Dar suntem acolo! Sunt supărat că Farul nu contează! 200% m-aș bucura dacă ar câștiga Sepsi cu FCSB, asta vreau! Să se încingă lupta la campionat. Lucrurile ar deveni mult mai interesante. Dar haideți să nu deviem de la subiect.

A făcut o mare greșeală, o lipsă crasă de respect față de un club care este campion în momentul de față, echipa care i-a bătut de două ori. Probabil este supărat că am câștigat de două ori. Am vrut doar să intervin, atât. Noi încercăm să facem un fotbal bun, să jucăm fotbal, chiar dacă nu avem bugetul lor. Dar încercăm să jucăm mai bine decât ei”, a declarat Gică Hagi, antrenorul Farului, la Digi Sport.

Play-off, prima etapă

Vineri

Rapid - Farul 1-2

Sâmbătă

CFR Cluj - U Craiova 1-2

Azi

FCSB  Sepsi, ora 21.00

Clasament Superliga

1. FCSB 32 de puncte

2. Universitatea Craiova 28p*

3. Rapid 28p*

4. CFR Cluj 27p*

5. Farul Constanța 25p*

6. Sepsi 22p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite