Ghinion crunt şi verdict teribil pentru unul dintre cei mai buni jucători de tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juan Martin Del Potro
Juan Martin Del Potro

O adevărată dramă trăieşte cel mai bun jucător de tenis din America de Sud, singurul de pe acest continent prezent în top.

Pentru a doua oară în opt luni, Juan Martin del Potro va fi operat pentru fractură la rotula dreaptă! Dacă prima dată şi-a fracturat genunchiul în octombrie anul trecut, la Shanghai, acum lovitura decisivă i-a venit în timpul meciului cu Shapovalov, de la Queen’s. Acolo unde, deşi a căzut şi s-a lovit, a continuat meciul şi s-a impus în primul tur cu scorul de 7-5, 6-4. Numai că durerile erau insupotrabile, aşa că a fost nevoit să se retragă din turneu.

“Investigaţiile făcute la o clinică din Londra arată că Juan Martin del Potro a suferit din nou o fractură la rotula dreaptă. După consultarea medicului său, Angel Cotorro, s-a stabilit că va fi necesară o operaţie. Aceasta va avea loc zilele următoare, la o dată şi într-un loc care vor fi stabilite”, a anunţat echipa sportivului. Astfel, el va suferi a doua operaţie în doar 8 luni la genunchiul drept şi, dacă prima dată a stat în afara terenului aproape cinci luni, acum perioada de pauză se anunţă chiar mai mare.

Pentru sportivul în vârstă de 30 de ani, va fi a şasea operaţie suferită de când a cucerit titlul la US Open, în 2009. El a mai suportat trei la încheietura mâinii stângi (24 martie 2014, 20 ianuarie 2015 şi 18 iunie 2015, dar şi una la încheietura mâinii drepte, la 4 mai 2010.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite