Gerard Pique a făcut circ cu doi poliţişti catalani. Fundaşul Barcei i-a jignit pe oamenii legii: „Sunteţi o ruşine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rebelul Gerard Pique are probleme cu poliţiştii catalani
Rebelul Gerard Pique are probleme cu poliţiştii catalani

O simplă amendă dată de poliţiştii din Barcelona l-a înfuriat rău pe Gerard Pique, care i-a jignit ca la uşa cortului pe oamenii legii pentru că au îndrăznit să-l sancţioneze pe fratele său.

Incidentul dintre Pique şi poliţişti a apărut după ce fratele fotbalistului, Marc, a staţionat neregulamentar cu maşina într-o zonă destinată autobuzelor şi taxiurilor, motiv pentru care acesta a fost amendat de oamenii legii din Barcelona. În maşină se afla şi Pique, care, în momentul în care a văzut amenda, a avut un acces de furie, smulgând şi rupând din mâna oamenilor legii foaia de hârtie pe care era consemnată sancţiunea disciplinară. 

Mai mult decât atât, Pique a coborât din maşină şi a început să-i jignească pe poliţişti: "Mă invidiaţi pentru că sunt celebru", "Îmi daţi amendă pentru că vă luaţi comision din asta, pentru că nu aveţi bani şi trebuie să luaţi comision", "N-o să plătească nimeni amenda asta, pentru că o să-l sun pe şeful tău şi o s-o anuleze", "O să vorbesc cu şefii tăi şi o s-o încurci", "Sunteţi nişte nenorociţi şi vă credeţi stăpânii lumii pentru că purtaţi uniformă şi amendaţi oamenii", "Amenda asta o s-o plătească tatăl tău", "Sunteţi o ruşine, mi-e silă de ceea ce faceţi, Poliţia locală e o mizerie!", au notat oamenii legii în procesul verbal întocmit pe numele lui Pique, scrie presa catalană.

Ulterior, după ce scandalul a fost făcut public, fotbalistul şi-a dat seama că a greşit şi şi-a cerut scuze pe Twitter: "Au apărut exagerări în legătură cu ceea ce am spus, dar, în orice caz, îmi pare rău, am greşit. Nu se va mai întâmpla". 

În ciuda atitudinii sale de sfidare a poliţiştilor, Pique nu va fi cercetat de nicio instanţă, însă, la următoarea abatare, va ajunge în faţa unui tribunal, informează www.lavanguardia.com.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite