Găman: "Am pierdut nemeritat cu «U» Cluj»!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii olteni veniţi de la Universitatea Craiova în iarnă, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu spun că Dinamo nu merita să piardă la Mediaş, cu Universitatea Cluj.

Cei doi nu au reuşit să-l marcheze corespunzător pe Claudiu Niculescu, cel care a deschis scorul aseară cu o lovitură de cap chiar dintre cei doi fundaşi.

"Am pierdut nemeritat. La al doilea gol a fost fault clar. Mai sunt multe meciuri de jucat si se poate intampla orice. Trebuie sa castigam cele trei puncte la meciul cu Brasov", a spus Gaman dupa meci.

Ştefan Bărboianu s-a declarat mirat de apetitul pentru gol pe care-l are Claudiu Niculescu în meciurile cu Dinamo. "Au fost două greşeli mari de arbitraj. Îmi pare rău că nu am câştigat, dar sunt sigur că o vom face la meciul cu Braşov. Eu nu mă gândesc la titlu, vreau doar să dăm totul pe teren pentru a câştiga fiecare meci. Din păcate, de data asta nu ne-a ieşit. Nu ştiu cum face Niculescu ca se lipeşte mereu de goluri împotriva lui Dinamo", a declarat Barboianu la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite