Gâlcă acuză un moment-cheie în derbyul cu FC Barcelona: "Partida era alta". Reacţia lui Luis Enrique

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 0-0 în campionat, FC Barcelona şi Espanyol Barcelona s-au întâlnit din nou, de data aceasta în manşa tur a optimilor Cupei Spaniei.

FC Barcelona a câştigat cu 4-1, revenind de la 0-1. Gâlcă a comentat după meciul pierdut cu Barcelona. “Sunt foarte afectat, e adevărat, pentru că echipa a început foarte bine partida, foarte curajos, dar la final... Dar, Barca este echipa care e acum în avantaj şi ştiam că la un moment dat asta se va întâmpla. Trebuie să încercăm să revenim, dar va fi foarte dificil. Accidentările au contat mult în randamentul echipei. Cu ei pe teren, partida era alta, fără îndoială”, a spus el la finalul partidei.

Partida a avut multe momente tensionate, iar antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, speră că acest conflict cu Espanyol nu va escalada săptămâna viitoare, în meciul retur: “Ţine de arbitru să se asigure că jucăm fotbal, nu fotbal american. A existat tensiune. Mi-ar fi plăcut să fie mai mult fotbal, mai puţine întreruperi şi nicio accidentare. Pentru retur, sunt îngrijorat doar de lucruri care nu ţin de jocul nostru. Nu doar ca antrenor, ci ca fan. Când cineva depăşeşte linia, ţine de arbitru să păstreze ordinea. Evident că există tensiune în astfel de meciuri, dar rivalitatea trebuie să rămână pozitivă”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite