Gabriel Tamaş a început antrenamentele cu Steaua şi se pregăteşte de primul său meci, în seria amicalelor din Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Tamaş, cel mai nou transfer făcut de Steaua FOTO Alexandru Hojda/Mediafax
Gabriel Tamaş, cel mai nou transfer făcut de Steaua FOTO Alexandru Hojda/Mediafax

Roş-albaştrii au susţinut şedinţe de pregătire sub comanda lui Constantin Gâlcă, urmând să dispute patru partide în Turcia, la Belek.

Gabriel Tamaş a fost personajul nou apărut în peisajul roş-albatru, participând la antrenamentele fizice, nu şi la jocurile cu mingea. Campioana României s-a antrenat în condiţii meteo nefavorabile, cu temperaturi scăzute şi ploaie.

La cei 31 de ani ai săi, cel mai nou transfer făcut de Steaua a făcut o alegere neobişnuită pentru aceia care ţin la rivalitatea dintre echipe, având în vedere că Gabriel Tamaş a activat la Dinamo în trei rânduri (2002-2003, 2005, 2008-2009). 

Miza a făcut referire la bani, întrucât fundaşului i s-au promis 150.000 de euro la semnarea contractului şi 25.000 de euro lunar, deşi ultimele două lui echipe nu-l recomandă, având în vedere că sunt din eşalonul secund englez.


Lista amicalelor pe care echipa din Ghencea le va disputa în Turcia

  • 31 ianuarie: Steaua - Sturm Graz (Austria)
  • 3 februarie: Steaua - ŢSKA Sofia (Bulgaria)
  • 6 februarie: Steaua - Sparta Praga (Cehia)
  • 8 februarie: Steaua - NK Maribor (Slovenia)

Dincolo de cantonamentul din Belek, cu privire la reînceperea meciurilor oficiale este de aşteptat ca echipa lui Constantin Gâlcă să continue să furnizeze mulţi jucători primei selecţionate de fotbal a României, fapt comentat pentru DolceSport de preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală:
„Numărul de jucători luaţi de la Steaua este destul de mare! Încă nu ştim lista, dar presupun că vor fi mulţi fotbalişti chemaţi. Vom stabili cu cei de la FRF să găsim o soluţie în care să nu afectăm nici cantonamentul echipei naţionale, dar nici pregătirea echipei noastre, pentru că avem nişte contracte de respectat. Ar fi un paradox ca noi, echipa care vrem să aducem cât mai mulţi români de valoare la Steaua, să nu ne înţelegem bine cu cei de la naţională“.

Care sunt semifinalele din Cupa Ligii şi când se vor juca

Care sunt semifinalele din Cupa României şi când se vor disputa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite