FOTO Piţurcă, plimbat prin Egipt: fostul selecţioner negociază cu echipa bogaţilor din Cairo. Ce salariu le-a cerut arabilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă (dreapta)
Victor Piţurcă (dreapta)

Victor Piţurcă n-a mai avut niciun rezultat notabil la nivel de cluburi din 2001, când a cucerit titlul şi Supercupa României cu Steaua, însă are în continuare o cotă bună şi reuşeşte să primească oferte.

După două mandate ratate la Al-Ittihad Jeddah (Arabia Saudită), Victor Piţurcă e acum în tratative avansate cu Zamalek, echipa celui mai bogat cartier din Cairo.

Fostul selecţioner se află acum în capitala Egiptului, după cum a informat Digi Sport, citând presa locală. Potrivit ultimelor informaţii, Piţi le-a solicitat arabilor un salariu de un milion de dolari pentru a prelua echipa. Asta în condiţiile în care, în această vară, Zamalek l-ar fi ofertat şi pe Marius Şumudică, propunându-i acestuia un contract de 500.000 de dolari pe sezon.

Zamalek a încheiat ultima ediţie de campionat pe locul 3, la 18 puncte de locul 1, ocupat de Al-Ahly. Echipa are 12 titluri în palmares dintre care ultimul cucerit în sezonul 2014-2015. Pe plan continental, Zamalek a câştigat de cinci ori Liga Campionilor Africii, ultima dată în 2002, şi are şi două finale pierdute în 1994 şi 2016.

Piturca
Piturca
Piturca
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite