Final de carieră? Şi proba B în cazul de dopaj al lui Lucian Bute este tot pozitivă, urmează anunţul pugilistului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute a ieşit şifonat după meciul cu Badou Jack
Lucian Bute a ieşit şifonat după meciul cu Badou Jack

Proba B recoltată de la pugilistul Lucian Bute, la 30 aprilie, după meciul cu Badou Jack, este de asemenea pozitivă, a anunţat Comisia de box şi wrestling din Washington DC, conform presei canadiene.

UPDATE Ce a declarat Bute după ce a fost făcut public şi rezultatul probei B.  

Yvon Michel, preşedintele clubului GYM, care îl reprezintă pe Lucian Bute, a confirmat informaţia. El a precizat că Bute se va întâlni, în următoarele ore, cu jurnaliştii canadieni pentru o declaraţie de presă.

Lucian Bute a fost depistat pozitiv la un test antidoping efectuat după meciul cu Badou Jack din 30 aprilie, desfăşurat la Washington şi încheiat la egalitate.

Preşedintele WBC, Mauricio Sulaiman, a anunţat, la 26 mai, că Lucian Bute ar fi folosit ostarină, substanţă interzisă de regulamentele WADA (Agenţia Mondială Antidoping).

Pe 27 mai, Lucian declara presei canadiene: 

"Niciodată nu am luat substanţe interzise. Tot ce am luat au fost suplimente pentru recuperare. Am luat tot ce îmi dădea preparatorul fizic. Doar suplimente. Habar nu am ce este ostarina. Nu dau vina pe nimeni, dar ceva lipseşte în această ecuaţie. Aştept analiza eşantionului B. Sper că va fi negativă. Voi lupta până la capăt pentru a demonstra că nu sunt un băiat care a luat ceva. Sunt curat. Este cel mai rău lucru, mai rău ca toate meciurile pe care le-am pierdut, chiar şi atunci când am fost învins de Carl Froch. Nu există comparaţie. Este îngrozitor"".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite