Fiasco la prezentarea tricoului naționalei: Burleanu și federația, crucificați de suporteri

0
Publicat:

Răzvan Burleanu e, fără îndoială, cel mai iubit conducător de la „Casa Fotbalului“, având în vedere că a câștigat alegerile din aprilie, fără contracandidat, cu unanimitate de voturi și cu aplauzele celor prezenți la eveniment.

De 8 ani la FRF, Răzvan Burleanu, probabil, se amuză, citind ce scriu oamenii pe Facebook.
De 8 ani la FRF, Răzvan Burleanu, probabil, se amuză, citind ce scriu oamenii pe Facebook.

Problemele președintelui de 37 de ani încep însă din momentul în care părăsește această așa-zisă „Casă a Fotbalului“. Și dă de lumea reală pe stadioane, de pildă, sau cea virtuală a internetului. Pentru că aici se vede exact ce cred suporterii despre rezultatele domniei sale, la FRF, unde a ajuns, începând din martie 2014.

În ciuda realizărilor cu care se laudă federația, ce contează, de fapt, cu adevărat, sunt rezultatele primei reprezentative. Iar România s-a specializat în ratarea calificărilor pe bandă! Numai în mandatul lui Răzvan Burleanu au fost eșecuri în preliminariile CM 2018, Euro 2020 și CM 2022. Plus retrogradarea în Liga C a Națiunilor. Singura calificare pentru tricolori a venit la Euro 2016.

Răzvan Burleanu, mândru de prelungirea contractului cu Joma pentru alți 4 ani. FOTO: Facebook
Răzvan Burleanu, mândru de prelungirea contractului cu Joma pentru alți 4 ani. FOTO: Facebook

Așadar, când vedem acest șir de rateuri, e de înțeles de ce ultima „realizare“ federală și anume prelungirea contractului cu sponsorul tehnic, firma spaniolă Joma, s-a transformat într-un fiasco online!

Știrea a fost postată pe pagina de Facebook „Echipa națională de fotbal a României“. Și a adunat până în această dimineață peste 470 de comentarii. Nici măcar unul nu e favorabil pentru federația condusă de Răzvan Burleanu! Iată însă o selecție a reacțiilor suporterilor la știrea prelungirii contractului cu Joma, cu precizarea că, pentru autenticitate, comentariile n-au fost editate:

*Adrian Drimus - Pentru a semna un contract cu Nike sau Adidas trebuie sa te ridici la nivelul lor dar sa si meriti sa îmbraci acele tricouri așa ca Joma chiar se potrivește cu performatele din ultimi ani.

*Radu Baciu - La cât de bine joacă, ar trebui să încerce niște pijamale!!!

*Florin Nani - Oare cineva de la FRF citeste comentariile ? Ca ei tot publica, nu se lasa...

*Florin Dumitrescu - Echipament de urna a 5 a.

*Lazar Viorel - Joma avem , Joma jucăm.

*Vasi Arnautu - Bine ca nu ati semnat cu nike sau adidas, ca devenea presiunea prea mare pe jucatori.

*Razvan Alex - Inainte echipamentul era adidas , dar se mai juca si fotbal.

*Ovidiu Grama - Păi dacă tot suntem săraci, să fim pana la capat! Toată Europa cu Nike si Adidas, noi cu Joma.

*Muntean Iulian - La ce valoare au și cât fotbal știu, ar trebui să joace în chiloți și în șlapi.

*Emil Trusca - Și la județ tot joma, nu e nici mare diferenta de joc!

*Catalin Ionut Toader - Stăm bine ! Urmează Givova!

*Campean Daniel - O rușine de federație, o rușine de echipament. Rusine sa-ti fie Burleanu. Ne-ai adus în lumea a treia a fotbalului.

*Laurențiu Rogean - E un parteneriat bun, echipamentele sunt la înălțimea fotbalului pe care îl practica, adică undeva sub nivelul mării.

*David Zanetti - Foarte tare echipamentul ! Da la vreun turneu cand va calificati si voi?? aaa Da stiu cred ca prin 2079.

*Cătălin Pasăre - Bună alegere! Ne reprezintă!

*Gelu Parvu - Ar trebui sa-i invatati sa isi croiasca singuri echipamentele daca la fotbal nu se pricep. Macar sa se priceapa si ei la ceva. Nu se stie niciodata...

Noul echipament al naționalei. FOTO: Facebook
Noul echipament al naționalei. FOTO: Facebook
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite