FCSB - FC Voluntari 1-1, în Superligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a terminat la egalitate cu FC Voluntari, 1-1 (0-0), luni seara, pe Arena Naţională din Capitală, în ultimul meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal.

image

FCSB a deschis scorul prin Valentin Miculescu (82), după o deviere nefericită a lui Igor Armaş. Oaspeţii au egalat după o acţiune de atac, finalizată cu un penalty, prin Adam Nemec (90+7). Lovitura de pedeapsă a fost acordată după faultul lui Risto Radunovic la Nemec.

FCSB a jucat din min. 86 în inferioritate numerică, francezul Malcom Edjouma fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben.

FCSB are două egaluri şi un eşec în ultimele sale trei partide din Superligă. Vicecampioana rămâne cu o singură victorie în acest campionat. FC Voluntari n-a mai câştigat de şapte etape, în care a obţinut trei egaluri.

FC FCSB - FC Voluntari 1-1 (0-0), Arena Naţională - Bucureşti

Au marcat: Valentin Miculescu (82), respectiv Adam Nemec (90+7 - penalty).

Cartonaş roşu: Malcom Edjouma (FCSB, 86).

Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mihai Marius Marica (Bistriţa), Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti); al patrulea oficial: Sebastian Colţescu (Bucureşti) Arbitru video: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitru asistent video: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ)

Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) - CCA, Ioan Mironaş (Piatra Neamţ)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite