Farul – FCSB, precedat de comentariile unor minți bolnave: Hagi, lovit de acuze prostești

0
Publicat:

În ultimele zile, în mediul online, au apărut tot felul de comentarii care dovedesc că avem printre noi indivizi cu probleme cu capul!

Gheorghe Hagi are de ce să fie nemulțumit, când vede niște speculații șocante
Gheorghe Hagi are de ce să fie nemulțumit, când vede niște speculații șocante

În primul rând, mama lui Alibec a povestit cum fiul său, Denis, a primit mesaje, cum că ar fi luat „roșu“, în meciul cu Craiova, pentru a lipsi de pe teren contra FCSB-ului, unde a jucat, în trecut! Vorbim despre o prostie monumentală, în condițiile în care Alibec a plecat de la FCSB cu mare scandal!

În aceeași categorie, a suspiciunilor prostești, intră și o altă idee vehiculată online, cum că Hagi ar urma să dea meciul de la Ovidiu FCSB-ului, în contul prieteniei sale cu Gigi Becali! Pe lângă faptul că relațiile s-au și răcit între cei doi, avem și o dovadă clară că un asemenea scenariu e produsul unor minți bolnave.

Concret, în sezonul 2016-2017, Viitorul lui Hagi și FCSB au mai dus o luptă aprigă pentru câștigarea titlului, tranșată de echipa fostului internațional. Atunci, Becali l-a și enervat teribil pe Hagi, contestând victoria Viitorului la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), pe motiv că cele două formații au terminat la egalitate de puncte. Becali a susținut atunci că FCSB trebuie să primească titlul, având avantajul rezultatelor directe din sezonul regulat. LPF însă a declarat Viitorul campioană, luând în calcul doar rezultate directe cu FCSB din play-off. Ulterior, TAS a confirmat decizia LPF, iar Viitorul a păstrat titlul.

Play-off, etapa a IX-a (penultima)

Sâmbătă: Sepsi – CFR 20.00

Duminică: Farul – FCSB 21.00

Luni: Rapid – CS U Craiova 20.30

Etapa a X-a (ultima)

*28 mai: CFR – Farul

*28 mai: FCSB – Rapid

*28 mai: CS U Craiova – Sepsi

Programul detaliat din ultima rundă urmează să fie stabilit, ulterior.

Clasament

1. Farul Constanța 47 de puncte

2. FCSB 46p*

3. CFR Cluj 39p*

4. CSU Craiova 37p

5. Rapid 35p

6. Sepsi 26p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite