Explicaţiile lui Dusan Uhrin, după trei înfrângeri consecutive la Dinamo: „Ne trebuie jucători cu caracter”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo FOTO Mediafax
Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo FOTO Mediafax

Dinamo încheie acest an cu o înfrângere (0-1), ajungând la un şir de trei partide pierdute consecutiv. Pe de altă parte, FC Botoşani are perspective bune, în play-off-ul Ligii I.

Victorie în ultimele clipe pentru FC Botoşani şi Dinamo încheie anul cu o înfrângere. Controverse în a doua repriză  

Laurenţiu Corbu, fundaş Dinamo: „A doua repriză au venit peste noi, din păcate nu am ţinut jocul sus, ca în prima repriză. Dan Nistor este cheia jocului (n.r. a lipsit din acest meci), s-a văzut acest lucru şi în atac. Cu el am fi avut mult mai multe oportunităţi. (...) Este o situaţie foarte delicată, dar eu zic că nu acum s-au dus din şanse pentru play-off, ci meciurile trecute”.

„Ne trebuie jucători cu caracter”

Duşan Uhrin, antrenor Dinamo: „Cred că am pierdut şansele de a evolua în play-off, întotdeauna se întâmplă ceva. Trebuie să schimbăm ceva în echipa noastră, să avem jucători cu caracter. Am luat foarte repede cartonaşe galbene (n.r. cinci, de-a lungul meciului). Trebuie să muncim mai mult şi aşa vom obţine rezultate mai bune. (...) Am jucat bine, dar am făcut câteva greşeli mari”.

„O înfrângere dureroasă”

Deian Sorescu, mijlocaş Dinamo: „A fost o înfrângere dureroasă. E păcat şi dureros, în principiu noi suntem vinovaţi. Vom lupta până în ultima etapă, dar este dureros că plecăm acasă, la familie, de sărbători, cu o înfrângere”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite