Espanyol - FC Barcelona 0-0. Luis Enrique l-a elogiat pe Costel Gâlcă: “Cred că stilul său va da roade”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Gâlcă
Constantin Gâlcă

Espanyol, echipa pregătită de Constantin Gâlcă, a reuşit un rezultat mare în faţa rivalei FC Barcelona, 0-0, la capătul unui meci excelent făcut de jucătorii tehnicianului român.

Este doar al patrulea 0-0 pentru Luis Enrique în cele 90 de meciuri pe care le-a condus pe banca echipei FC Barcelona. "Gâlcă face lucruri mari la Espanyol. În ultimele trei meciuri s-a văzut o schimbare radicală în jocul lui Espanyol. Îl cunosc destul de bine, a făcut lucruri foarte bune şi la Steaua, cu care a câştigat o mulţime de trofee. Îmi place stilul lui, echipa lui practică un fotbal de calitate. Espanyol s-a schimbat mult faţă de perioada Sergio Gonzalez. Cred că stilul său va da roade, dar are nevoie de timp, iar noi, antrenorii, rareori avem acest timp", a recunoscut Luis Enrique la conferinţa de presă, conform presei spaniole. “Espanyol a avut un ritm superior, dar ştiam că nu va ţine tot meciul. E mai greu să creezi, decât să distrugi. Au fost la un nivel foarte ridicat. Espanyol a jucat foarte intens, dar ştiam asta, o anunţase antrenorul lor, iar în derby-uri mereu a fost aşa”, a mai spus tehnicianul.

Costel Gâlcă nu a scăpat deocamdată de campioana en-titre. Espanyol şi FC Barcelona se vor reîntâlni miercuri, în Cupa Spaniei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite