„Eriksen nu va mai juca fotbal!“: Verdict teribil pentru danezul care a suferit un infarct pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eriksen

După coşmarul incidentului cu Christian Eriksen, la primul lor meci, Euro 2020 a devenit, ulterior, un turneu de vis pentru naţionala Danemarcei. Din păcate, aproape sigur, el a marcat şi finalul carierei pentru mijlocaşul de la Inter.

Pentru Christian Eriksen (29 de ani), Euro 2020 a durat 43 de minute. Pentru naţionala Danemarcei, competiţia continuă, ea urmând să joace, miercuri (ora 22.00, Pro TV), pe „Wembley“, o semifinală de vis cu Anglia.

Cu siguranţă, parcursul de până acum al danezilor a fost influenţat şi de episodul cu Eriksen. Mai întâi, el a şocat echipa, iar apoi a motivat-o să tragă cu dinţii şi pentru colegul căzut la datorie. 

Din păcate, apar tot mai multe voci care susţin că Eriksen nu va mai reveni pe teren, în fotbalul de performanţă. Ultimul care a susţinut această variantă a fost fostul internaţional, Costel Gâlcă. Un tip echilibrat, care rareori face declaraţii spectaculoase, Gâlcă a şi explicat de ce Eriksen nu va mai putea juca fotbal, dând exemplul unui fotbalist pe care l-a avut la Vejle Boldklub (Danemarca), unde a antrenat până de curând.

Ce a spus Costel Gâlcă la Telekom Sport?

*În opinia mea, cred că nu o să poată să mai joace fotbal, pentru că am avut un jucător şi noi, l-am luat din Spania şi a avut aceeaşi problemă. După aceea, n-a mai putut să mai joace fotbal, pentru că e foarte, foarte periculos.

*Aparatul (n.r. - defibrilatorul cardiovascular) de fiecare dată îţi spune, că am experienţă cu jucătorul meu, îţi spune când pulsaţiile se duc prea în sus şi te opreşti. El tot timpul se oprea şi îi spuneam <<De ce te opreşti?>>. Avea un ceas la mână şi îl anunţa.

*Normal că trebuia să umbli cu grijă, mai cu tact să-i vorbim, dar, până la urmă, s-a întâmplat şi la noi la un meci. A căzut şi de atunci nici n-a mai intrat în lotul echipei şi nici nu s-a mai antrenat cu lotul echipei, pentru că riscul era prea mare. Normal că ne-am speriat toţi, dar noi ştiam că are o problemă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite