Efectele terorii: meciuri amânate, măsuri de securitate duse la extrem. În Germania, s-au interzis şi petardele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii Germaniei îşi strâng steagurile: meciul cu Olanda a fost amânat FOTO AP
Suporterii Germaniei îşi strâng steagurile: meciul cu Olanda a fost amânat FOTO AP

Atentatele de la Paris au speriat Occidentul, iar competiţiile sportive au fost afectate din plin de ameninţarea teroristă.

După anularea partidelor Belgia-Spania şi Germania-Olanda, noi măsuri de precauţie au fost luate pe întreg teritoriul european. Iată câteva dintre ele/

Meciul de rugby din Cupa Campionilor Europeni, dintre Stade France şi Munster , programat duminică la Paris, a fost amânat.

Conducerea culubului AS Monaco le-a cerut fanilor să nu meargă la Bruxelles, pentru meciul cu Anderlecht de săptămâna viitoare.

În Germania, s-a discutat despre amânarea etapei din Bundesliga. Aceasta se va desfăşura până la urmă, dar oficialii germani le-au cerut suporterilor să nu folosească materiale pirotehnice (artificii, petarde, torţe), şi a anunţat măsuri suplimentare de precauţie.

În Franţa, etapa de fotbal se va desfăşura sub atenta supraveghere a oamenilor de ordine. În plus, suporterii echipei oapsete vor rămâne acasă.

În Spania, etapa se va juca normal, inclusiv marele meci Real Madrid - FC Barcelona. "Trebuie să rămânem calmi şi să ne păstrăm încrederea în forţele de ordine", a afirmat Javier Tebas, preşedintele La Liga. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite