Edward Iordănescu, curg veștile proaste înainte de Euro 2024: Pușcaș și Chiricheș, situații teribile

0
Publicat:

Ca și cum situația jucătorilor cu puține minute la echipele lor de club din străinătate nu era o durere de cap suficient de mare pentru selecționer, acum, după etapa din weekend, el se confruntă cu noi probleme. Pentru că riscă să piardă doi jucători care erau în vizorul său pentru o convocare la Euro 2024 (14 iunie – 14 iulie, Germania).

Edward Iordănescu, selecționer România. FOTO: Arhiva Adevărul
Edward Iordănescu, selecționer România. FOTO: Arhiva Adevărul

Vorbim despre Vlad Chiricheș (34 de ani) și George Pușcaș (28 de ani). Primul s-a accidentat în prima repriză din meciul FCSB – Rapid (2-2), în timp ce atacantul s-a „rupt“ în Bari – Pisa (1-1), în partida în care a înscris golul gazdelor din penalty (60).

Astăzi, Gigi Becali a făcut anunțul în privința lui Chiricheș: „Patru săptămâni (n.r. perioada în care va lipsi). Asta e. Îmi pare rău de el. S-a antrenat foarte bine, deja era o soluţie“. Fostul căpitan al naționalei a fost diagnosticat cu o problemă la umăr după un duel cu Albion Rrahmani.

În ceea ce îl privește pe Pușcaș, potrivit site-ului sport.ro, și acesta s-a accidentat la mână și are nevoie de operație. Și în cazul atacantului, perioada de absență va ajunge la peste o lună.

Așadar, atât Chiricheș, cât și Pușcaș au șanse mici să meargă la Euro 2024. Pierderea e mai mare în cazul lui Pușcaș, fiindcă, dacă ne referim la stoperul FCSB, el era, oricum, o variantă de rezervă pentru Campionatul European, având în vedere că n-a contribuit la calificarea obținută anul trecut.

Datele meciurilor de la Euro 2024, grupa E

*17 iunie: România – Ucraina (Munchen, 16.00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19.00)

*21 iunie: Slovacia – Ucraina (Dusseldorf, 16.00)

*22 iunie: Belgia – România (Koln, 22.00)

*26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19.00), Ucraina – Belgia (Stuttgart, 19.00)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite