Ecclestone este calm: Correa de Sud va găzdui cursa din 24 octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscut ca omul care învârte totul în Formula 1, Bernie Ecclestone a revenit asupra problemelor cu care s-au confruntat organizatorii cursei din Coreea de Sud. El a precizat că aceasta se va desfășura conform programării, în 24 octombrie.

Mâine și marți, directorul cursei FIA, Charlie Witting, va inspecta circuitul din țara asiatică. Înainte ca acesta să se pronunțe, deținătorul drepturilor tv în Formula 1 este convins că Marele Premiu din Coreea de Sud va avea loc. ”Voi fi acolo, toată lumea va privi o cursă frumoasă. Au fost câteva probleme, însă ele au fost rezolvate în ultimele săptămâni. Am fost în contact permanet cu organizatorii. Am văzut fotografii. Am fost în inspecție”, a declarat britanicul.

Majoritatea echipelor și a piloților au trecut de starea de neliniște transmisă de veștile nu tocmai bune ce veneau din Coreea de Sud. Toată lumea are încredere că FIA va lua cea mai bună decizie. ”Noi susținem această deczie. Sunt sigur că va fi bună. Bineînțeles că am fi preferat ca pista să fie gata mai devreme, însă cred că această întârziere are o justificare. Iar dacă vă uitați în urmă veți observa că întodeauna au apărut critici legate de noile circuite”, a declarat Norbert Haug, șeful lui Mercedes Motorsport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite