E oficial: Deaconu, şef la CCA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Deaconu a abandonat activitatea de arbitru
Alexandru Deaconu a abandonat activitatea de arbitru

Fostul arbitru a devenit înlocuitorul lui Ion Crăciunescu, care a fost demis de Comitetul Executiv.

Alexandru Deaconu şi-a dat ieri acceptul pentru preluarea funcţiei de conducător al Comisiei Centrale a Arbitrilor. El îl va înlocui pe Ion Crăciunescu, demis miercuri de către Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. De asemenea, francezul Marc Batta este în tratative pentru preluarea funcţiei de manager general al CCA.

De partea cealaltă, demisul Crăciunescu a continuat şi ieri să-i atace pe conducătorii fotbalului românesc. „După părerea mea, unii oameni vor să deţină monopolul arbitrajului şi sunt în stare de orice. Îmi reproşez că am făcut pasul spre CCA. A fost cea mai mare prostie din viaţa mea! A mai fost o prostie şi faptul că am intrat în politică, în 2008, dar m-am lăsat în 2010, pentru că nu era acolo locul meu. Beţiv am fost făcut, curvar am fost făcut, corupt am fost făcut, în toate felurile m-au jignit. Ce vor să mă mai facă, ce mai lipseşte? Mai am două: criminal şi drogangiu!", a tunat fostul arbitru internaţional. 

"Suntem în pericol mare, la stilul mafiot în care se lucrează. Pe mine m-au dat afară de două ori. Pe alţii, care erau mai buni, i-au dat alţii afară."
Ion Crăciunescu fost preşedinte CCA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite