E oficial. Borussia va juca finala Ligii Campionilor fără jucătorul lui Bayern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mario Gotze s-a transformat din idol în inamic, în inimile fanilor Borussiei Dortmund. FOTO: www.dailymail.co.uk
Mario Gotze s-a transformat din idol în inamic, în inimile fanilor Borussiei Dortmund. FOTO: www.dailymail.co.uk

Mario Götze, mijlocaşul ofensiv pe care Bayern l-a acontat în urmă cu o lună de la Borussia Dortmund, după ce i-a plătit clauza de reziliere în valoare de 37 de milioane de euro, nu va evolua sâmbătă, în finala Ligii Campionilor, de pe “Wembley”.

Accidentat în returul semifinalei cu Real Madrid, din 30 aprilie, când a şi fost schimbat în minutul 14, din cauza unei rupturi musculare la coapsă, Götze nu va juca sigur pe “Wembley”. 

Mijlocaşul de 20 de ani a revenit ieri în premieră la antrenamentele Borussiei, dar n-a încheiat sesiunea de pregătire. A părăsit terenul mai devreme, cu dureri în zona cu probleme, iar astăzi a venit şi anunţul oficial. 

Finala a fost obiectivul meu principal, şi am tras din greu pentru a reveni pe teren, în ultimele săptămâni. Îmi pare incredibil de rău că nu-mi pot ajuta echipa într-un meci atât de important”, a spus Götze, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial al Borussiei. 

Nu e mai puţin adevărat că varianta absenţei lui Götze de pe „Wembley” era cea optimă pentru toate părţile implicate. 

Asta pentru că din vară, mijlocaşul va îmbrăca tricoul lui Bayern. Cum din aprilie 2013, a fost transferat de bavarezi, un meci Borussia-Bayern ar fi fost „imposibil” acum pentru talentatul mijlocaş. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite