Dramă în familia Potec: fosta campioană a plecat de la Tokyo pentru a-şi înmormânta părintele! Mesajul sfâşietor al Cameliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Potec FOTO Inquam Photos  / Sabin Cirstoveanu

Tatăl Cameliei Potec, Grigore, a incetat din viata în urma unui infarct, iar fiica sa, aflată cu echipa olimpică în Japonia, a plecat de urgenţă în România.

Conform debraila.ro, barbatul, care implinise 67 de ani in urma cu mai putin de doua luni, a fost gasit fara suflare in propria locuinta, după ce a suferit un atac de cord.

„Cu durere în suflet, familia aduce la cunoştinţă prietenilor şi colaboratorilor, ca în data de 30.07.2021 a trecut în nefiinţă dragul nostru tată şi bunic, Ing. GRIGORE POTEC. Trupul neînsufleţit va fi depus astăzi la Capela Catedralei Naşterii Domnului, Brăila. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Braşov, în data de 1.08.2021, la orele 13.00. Dumnezeu să îl odihnească în pace şi lumină!”, a fost mesajul lui Alexandru Potec, fratele Cameliei. 

Imediat după aflarea tragediei, Camelia Potec, preşedinta Federaţiei de Nataţie, a plecat de urgenţă din Japonia, de la Jocurile Olimpice. Fosta campioană olimpică a postat şi ea un mesaj emoţionat pe contul personal de Instagram . 

„NUUUUUUUUUUUUU!!!!! NU POOOOT, NU VREAAAAU, NU CREEEEDDDD! ŢIPETE DE DURERE ŞI DORINŢA DE AJUTOR, AJUTOR PE CARE ŞTIU CĂ NU O SĂ-L PRIMIM! SPER CA DUMNEZEU SĂ TE BINECUVÂNTEZE CA SĂ POŢI AVEA GRIJĂ DE NOI ÎN CONTINUARE, TATI! TE IUBESC CU TOATĂ FIINŢA MEA!”, a scris Camelia Potec pe reţeaua de socializare. 

In urma cu patru ani, fostul politician brailean a fost implicat intr-un grav accident rutier, dupa ce masina pe care o conducea a lovit un cal lasat nesupravegheat. Atunci, barbatul a fost supus unei interventii chirurgicale, a mai notat sursa citată. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite