Distrus de Gigi Becali: A fost adus pe 2 milioane de euro la FCSB, acum pleacă pe o sumă ridicolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Latifundiarul din Pipera are obiceiul de a-şi critica jucătorii în public. Uneori, aceste critici se întorc împotriva lui ca un boomerang şi îl „ard“ la buzunar.

În august 2017, Gigi Becali l-a luat pe Dragoş Nedelcu (22 de ani) de la Viitorul în schimbul sumei de 2 milioane de euro. 

La vremea respectivă, latifundiarul credea că va da lovitura cu mijlocaşul de închidere, vânzându-l, ulterior, pe bani grei. Din păcate pentru Becali însă, un fotbalist pe care acesta l-a terorizat, periodic, reproşându-i în public evoluţiile mai puţin reuşite, a decăzut complet la FCSB. Dacă în primele două sezoane, Nedelcu a jucat 18, respectiv 26 de partide în campionat, în actuala stagiune, el a bifat doar opt apariţii în Liga I. Şi, luni seară, după remiza cu Clinceni, Becali i-a anunţat împrumutul în Ungaria, la Fehérvár, locul 2 în prima ligă. 

„M-am înţeles cu ei. 500.000 împrumut şi 1.5 milioane de euro în iarnă, pentru un transfer definitiv. Oamenii au trimis azi oferta. Am zis <<da>> şi pleacă să facă vizita medicală. Îl împrumut pentru un an, iar după vor da 1,5 milioane de euro“, a explicat Becali. 

Acesta nu e deranjat de „ţeapă“ luată cu fostul internaţional de tineret: „Eu pe Nedelcu n-am zis niciodată că vreau bani mulţi. Daca nu le convine de el, se întoarce la noi. Nedelcu va juca în Ungaria într-un picior“. 

Becali a precizat că plecarea lui Nedelcu poate fi doar un prim pas: „Eu vând tot, dom'le! Singurii jucători pe care nu-i vând sunt Man, Coman, Moţutan. În rest, tot!“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite