Dinu Gheorghe nu e impresionat de calităţile lui Fatai, însă Ioan Niculae îl laudă pe nigerian şi îl vrea naturalizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce preşedintele Astrei nu este entuziasmat de prestaţiile nigerianului Fatai, patronul Ioan Niculae îl laudă pe jucător şi îi cere lui Piţurcă să-l convoace la naţională dacă va primi cetăţenia română.

Nigerianul Kehinde Fatai (24 de ani) este atacantul momentului în România. Acesta a punctat deja în Liga 1, reuşind unul din cele două goluri ale Astrei în partida cu Concordia Chiajna. Jucătorul de culoare joacă entuziasmant şi în Europa League, acolo unde a adus de unul singur victoria Astrei cu Slovan Liberec, reuşind o "triplă".

Prestaţiile lui Fatai au fost remarcate inclusiv de selecţionerul Piţurcă, cel care îşi doreşte ca jucătorul să primească cetăţenia română pentru a putea juca la naţională. 

Chiar dacă toată lumea îl laudă pe Fatai, nu de aceeaşi părere este şi preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe. "Fatai este un fotbalist foarte bun, dar nu mă priveşte dacă va fi convocat de selecţioner sau nu. Haideţi, totuşi, să nu-l ridicăm atât de sus. Să-l lăsăm în pace deocamdată. Fatai este un fotbalist bun, dar să nu-l facem zmeu", a precizat "Vamă" la Sport.ro.

Preşedintele Astrei nu este pe aceeaşi lungime de undă cu patronul Ioan Niculae, care este încântat de calităţile lui Fatai, jucător pe care abia aşteaptă să-l vadă jucând în tricoul naţionalei. "Am vorbit cu Piţurcă despre Fatai şi mi-a spus că îi place şi că face tot posibilul să îl naturalizeze. E un jucător de clasă şi ar merita să joace în naţională. I-l mai recomand lui Piţurcă şi pe Enache", a precizat boss-ul giurgiuvenilor la Sport.ro.

Fatai a ajuns în România în 2007, fiind adus de Ion Marin la Farul. În 2010 a ajuns la Astra, iar iarna trecută a plecat împrumut pentru şase luni la FC Bruges, doar că nu a rezistat foarte mult în Belgia şi s-a întors în România. 

1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Fatai conform transfermarkt.de

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite