Dinu Gheorghe e aşteptat înapoi la Rapid: ce contribuţie a avut la transferurile făcute în această iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Vamă“ a renunţat la funcţia de preşedinte, motivând că oamenii finanţatorului Valerii Moraru s-au amestecat în treburile echipei. Totuşi, un jucător al giuleştenilor susţine contrariul.

Rapid a făcut 0-0 într-un amical disputat miercuri, iar după meci, Daniel Pancu a făcut o evaluare a lotului în acest moment.

„A fost un antrenament bun din punct de vedere fizic. Mulţi jucători n-au evoluat. Avem puţin timp să ne punem la punct relaţiile de joc. Cred că sunt jucători de valoare. Avem trei săptămâni la dispoziţie. Sperăm ca la meciul cu Steaua să arătăm mai bine. Sunt jucători străini, majoritatea, care au evoluat la echipe din Europa. Mentalitatea e diferită faţă de ce am mai văzut în trecut. Niculae şi Săpunaru sunt doi jucători cu mare experienţă, de mare valoare, care au făcut performanţă şi vor fi decisivi în lupta dură care ne aşteaptă“, a declarat Pancu la Digi Sport.

Surprinzător, el crede că preşedintele Dinu Gheorghe poate reveni la club, deşi „Vamă“ a negat această posibilitate.

„Îl aşteptăm pe Dinu Gheorghe. Majoritatea fotbaliştilor sunt aduşi sau propuşi de dânsul. Avem nevoie de experienţa dânsului“, a comentat căpitanul giuleştenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite