Dinamo stă pe un butoi cu pulbere: jucătorii vor avea salariile tăiate. Borcea, la cuţite cu Ionuţ Negoiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE Acţionarii lui Dinamo le-au dat o veste proastă jucătorilor din „Ştefan cel Mare”. Deşi sunt neplătiţi de patru luni, începând cu 2013, unii jucători vor avea salariile diminuate. În acest context, fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea îl atacă dur pe actualul finanţator Ionuţ Negoiţă.

Prima măsură luată de şefii lui Dinamo în noul an este tăierea de salarii în rândul jucătorilor. În încercarea de a salva situaţia financiară dezastruoasă a clubului, acţionarii au decis că unii fotbalişti au lefuri prea mari şi trebuie reduse.

"Sunt câţiva jucători, nu mulţi, care au salarii peste ce este pe piaţă în acest moment şi peste ceea ce oferă ei. În aceeaşi măsură, sunt jucători care au evoluat ultima vreme foarte bine, foarte mult, şi au ramăs în urmă cu salariile”, a spus acţionarul Ionuţ Negoiţă pentru Dolce Sport.

Măsura impusă de şefi i-a luat prin surprindere pe jucători. „Ne afectează, este normal să ne afecteze. Vedem oamenii în jurul nostru care sunt destul de nemulţumiţi, poate unii colegi au salarii destul de mici şi se descurcă destul de greu”, a spus fundaşul Laurenţiu Rus potrivit aceleiaşi surse.

Borcea, atac la Negoiţă

Deşi apele sunt serios agitate în sânul echipei, fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea, îl atacă din ce în ce mai des pe Ionuţ Negoiţă, despre care spune că apare mai mult la televizor decât să se implice în organizarea clubului. 

"Îmi pare rău că Dinamo se asociază cu un asemenea nume. Dacă Negoiţă vrea să vorbească despre Dinamo, ar trebui să bage măcar trei milioane de euro. El a investit doar vreo 600.000. S-a dus la Săftica şi a întrerupt antrenamentul pentru a le spune jucătorilor că nu sunt bani. Mai are de băgat mulţi bani până îl ajunge pe Badea. El nu face decât să iasă la televizor cu o nesimţire crasă", a declarat Borcea la Sport.ro.

Negoiţă nu i-a rămas dator lui Borcea

Imediat după declaraţia lui Borcea, reacţia lui Ionuţ Negoiţă nu s-a lăsat prea mult aşteptată. "Un personaj inculpat într-un dosar şi condamnat la închisoare vorbeşte de Dinamo. El a lăsat datorii de zece milioane de euro, din cauza lui este Dinamo în această situaţie. Borcea a băgat cam 400.000 de euro în ultimii patru ani. Nu vreau să comentez cât a câştigat în acest timp. Dinamo a vândut foarte mulţi jucători. Nu pot să înţelg cât tupeu are, e incredibil, se plimbă pe la Miami şi vorbeşte de Dinamo. Ce legătură mai are el cu Dinamo?", a fost reacţia lui Negoiţă.

Nu-l vrea pe Ţălnar antrenor

Actualul finanţator al lui Dinamo a vorbit şi despre preluarea echipei de către Cornel Ţălnar după plecarea lui Dorinel Munteanu în Rusia. "Dorinel Munteanu nu putea lucra în astfel de condiţii. Îl înţeleg de ce a plecat. Nu am nici o problemă cu domnul Ţălnar, dar nici nu sunt de acord cu ciorba reîncălzită", a mai spus oficialul dinamovist.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite